WORKSHOPS TAGER JER FRA TEORI TIL PRAKSIS

Læring og udvikling og resultater

På workshops fokuserer vi på din organisations aktuelle udfordringer og ønsker. Med en blanding af ny inspiration, øvelser og tid til samarbejde udvikler vi nye løsninger.

Skyd genvej fra teori til praktisk udvikling
Når jeg udvikler og tilpasser workshops sker det altid med udgangspunkt i organisationens ønsker og målet for dagen – og der er altid god tid til at arbejde med de konkrete og aktuelle udfordringer fra hverdagen, så I ikke alene får ny viden og teknikker til at angribe en udfordring, men også får taget nogle vigtige skridt frem mod løsningen.

Pragmatisk tilgang giver fremdrift
Mere end 20 års erfaring med udvikling af professionel kommunikation og fem års erfaring med implementering af FNs 17 verdensmål i forskellige organisationer giver et bagkatalog af erfaringer og muligheder, som gør det muligt at vi sammen tilpasser dagen og opgaverne til jeres organisation og udfordringer.

Det siger kunderne

Samarbejdet fungerer fuldstændig upåklageligt. For mig er det vigtigt at have samarbejdspartnere, som kan arbejde selvstændigt og ikke har brug for at blive ”holdt i hånden” for at få opgaverne løst. De gange, jeg har kontaktet GELB Kommunikation for at få løst andre opgaver eller sparring på ideer, har jeg fået hurtig og professionel hjælp, og resten af tiden bliver opgaven løst, uden jeg skal bekymre mig.

Anders Grønborg, koncerndirektør, LaserTryk A/S

Jeg forventer et højt fagligt niveau af mine samarbejdspartnere, og det lever GELB Kommunikation op til. Jeg har brug for en samarbejdspartner, som både kan levere kreativitet, strategisk sparring, tekster og ikke mindst overholde en deadline, og det kan GELB Kommunikation.

Malene Vitus, branding- og kommunikationskonsulent, ITD – Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Samarbejdet er super godt og gensidigt, hvor vi bidrager med hver vores kompetencer. Det giver et meget konstruktivt og smidigt samarbejde – og det giver os også nogle rigtig gode resultater.

Dorthe Lousen, Associate, Management & Patient Communication, Biogen (Danmark)

Vælg en workshop hvis du vil have:

Ny energi og inspiration
På workshops for du snablen ned i mere end 20 års teoretisk og praktisk erfaring med udviklingen af professionel kommunikation.

Korte oplæg med teori og baggrundsviden
Korte oplæg om nye teknikker og metoder bliver afløst af praktisk arbejde med dine konkrete opgaver – det øger forståelsen.

Tid til at løse udfordringer
Du får dedikeret tid til at arbejde med konkrete udfordringer og finde løsninger med udgangspunkt i nye metoder.

Sparring og perspektiv på ideer og løsninger
Få personlig feedback på dit arbejde og få nye perspektiver på din kommunikation sammen med resten af deltagerne.

Gør som mere end 1.078 andre – meld dig til mit nyhedsbrev!

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.