MÅLRETTET OG STRATEGISK

Kreativ Koncept- og projektudvikling

Med en kreativ koncept- og projektudvikling får du belyst dit projekt fra flere forskellige vinkler, får en forståelse for dine forskellige interessenters motivationer og barrierer og får en kreativ vinkel på, hvordan du kan arbejde med projektets form og kommunikation, så du lettere får succes og opbakning til dine mål.

Projekter, produkter, ydelser, events og forretninger

Kreativ og strategisk udvikling

I forbindelse med større projekter – eksempelvis i forbindelse med udviklingen af nye forretningskoncepter, produkter og services eller udvikling af markeder og organisationer leverer jeg både konceptudvikling, beskrivelser der giver en overordnet forståelse for det nye, der skal skabes og bidrager også gerne til den konkrete udvikling og implementering af et projekt. En kreativ udviklingsproces sikrer, at du får belyst dit projekt fra flere forskellige vinkler, får en forståelse for dine forskellige interessenters motivationer og barrierer og får en kreativ vinkel på, hvordan du kan arbejde med projektets form og kommunikation, så du lettere får succes og opbakning til dine mål.

Når jeg arbejder med koncept- og projektudvikling, belyser jeg altid udfordringen fra flere vinkler for at sikre, at din organisation får en grundig indsigt i, hvad der især er vigtigt for dine forskellige interessenter, ligesom jeg i samarbejde med relevante kompetencer og specialister afklarer, hvad der er af muligheder og erfaringer, som kan bidrage til, at du får succes med dit koncept og projekt.

Jeg tilbyder koncept- og projektudvikling på flere niveauer:

  • Med udgangspunkt i et defineret mål eller en klar udfordring, kommer jeg med et kvalificeret bud på, hvordan projektet kan sammensættes for at løse opgaven.  
  • Med udgangspunkt i et defineret projekt, udarbejder jeg en plan for, hvordan der kan arbejdes med kommunikation, involvering af interessenter, projektets design og ledelse for at få den bedste proces gennem projektet.
  • Med udgangspunkt i en idé til en forretning, et produkt eller en service bidrager jeg med en kreativ konceptudvikling, der beskriver målgruppens behov og ønsker, mulighederne for markedsføring og de kernebudskaber, der skal arbejdes med, for at idéen bliver en succes.

Koncepterne og projekterne kan eksempelvis munde ud i undervisningsmaterialer eller brandingstrategier, workshops, temadage for medarbejdere, events og messematerialer, produktdesigns og -lanceringer.

Jeg har tidligere udarbejdet processer og forløb med borgerinvolvering i klimatilpasningsprojekter, udviklet kommunikationsmaterialer til trafiksikkerhedskampagner inkl. en børnebog og materialer til brug i folkeskolernes undervisning samt stået i spidsen for en undervisnings- og informationskampagne om mulighederne for at implementere FNs 17 Verdensmål i almene boligorganisationer.   

En kreativ koncept- og projektudvikling bygger typisk på et fundament af viden, data og analyser, som giver mig indsigt i de rammer, projektet skal fungere inden for. Det sikrer konceptets realiserbarhed, uanset om I ønsker, at jeg skal hjælpe med implementeringen eller alene bidrage til konceptudviklingen.  

Vil du vide mere?

Ring på telefon 28 60 18 77 eller send mig en mail på lene@gelbkommunikation.dk.

Det siger kunderne

Samarbejdet fungerer fuldstændig upåklageligt. For mig er det vigtigt at have samarbejdspartnere, som kan arbejde selvstændigt og ikke har brug for at blive ”holdt i hånden” for at få opgaverne løst. De gange, jeg har kontaktet GELB Kommunikation for at få løst andre opgaver eller sparring på ideer, har jeg fået hurtig og professionel hjælp, og resten af tiden bliver opgaven løst, uden jeg skal bekymre mig.

Anders Grønborg, koncerndirektør, LaserTryk A/S

Jeg forventer et højt fagligt niveau af mine samarbejdspartnere, og det lever GELB Kommunikation op til. Jeg har brug for en samarbejdspartner, som både kan levere kreativitet, strategisk sparring, tekster og ikke mindst overholde en deadline, og det kan GELB Kommunikation.

Malene Vitus, branding- og kommunikationskonsulent, ITD – Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Samarbejdet er super godt og gensidigt, hvor vi bidrager med hver vores kompetencer. Det giver et meget konstruktivt og smidigt samarbejde – og det giver os også nogle rigtig gode resultater.

Dorthe Lousen, Associate, Management & Patient Communication, Biogen (Danmark)

Om GELB Kommunikation

GELB begyndte som en drøm om at skabe de bedste og mest effektive kommunikationsløsninger og processer til mine kunder. GELB bygger på tung teori om menneskelig adfærd og psykologiske processer, lang praktisk erfaring og solide resultater – men mest af alt på en dybfølt passion for faget, opgaverne og kunderne. GELB har to forretningsområder: GELB Kommunikation, hvor jeg udvikler og skaber løsninger for mine kunder, og GELB Skaberkraft, hvor jeg underviser og coacher dig, som gerne vil udvikle og skabe dine egne løsninger.

Læs mere

Ring mig gerne op!

Ring mig gerne op forside

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.