DIGITAL KOMMUNIKATION

Skab relationer online

De fleste af os træffer største delen af vores købsbeslutninger INDEN vil vil tale med en konsulent eller sælger. I stedet for at indlede en dialog med en leverandør, tjekker vi virksomhedens website, sociale medier og tilmelder os måske et nyhedsbrev – er du klar til at gribe dine potentielle kunder online? Ellers er GELB Kommunikation klar til at hjælpe dig!

Følg mig på de sociale medier

Digital kommunikation

Altid tilgængelig – altid nærværende

Hemmeligheden ligger i relevans, god underholdning og en målrettet indsats, der får dine modtagere til at drømme om alt det gode, din virksomhed og dine produkter kan gøre for dem.

Digital kommunikation er ikke til at komme uden om i professionel kommunikation. Nyhedsbreve, sociale medier og websites gør dig tilgængelig for dine interessenter, når det passer dem – de kan søge dig frem på Google, du kan sende dem en sjov opdatering på Facebook eller TikTok eller du kan give dem viden og inspiration gennem et nyhedsbrev.

Uanset hvor og hvordan du møder dine interessenter i den digitale verden, så vær nærværende – nærvær er nemlig langt mere afgørende, når du kommunikere digitalt. High tech kræver high touch. Vær personlig, relevant og interessant. Så vil du ikke alene tiltrække flere kunder men også de rigtig kunder. Alle de kunder, som elsker dig for den du er.

Jeg kan hjælpe dig med at få det rette miks af digital kommunikation, så indsatsen kommer til at passe til din organisation, jeres ambitioner og jeres interessenter.

Jeg kan eksempelvis hjælpe med:

  • En plan for udsendelser
  • Relevante emner
  • Tekster
  • Billeder fra stock
  • Opsætning og udsendelse (afhænger dog af jeres platform)

Digital kommunikation giver dig:

  • En direkte relation til dine (potentielle) kunder.
  • En hurtig og nem kommunikationsplatform.
  • En mulighed for at uddanne dine kunder.
  • En lav kontaktpris.
Digital banking via internet communication on smartphone device concept for paying cash payment or making money transfer transaction with customer user person without using credit card, or debit card

DIGITAL KOMMUNIKATION

Book et møde om digital kommunikation

Send en mail til lene@gelbkommunikation.dk med dine kontaktoplysninger, så lægger vi sammen en plan for, hvordan I kommer i gang med digital kommunikation.

SEND EN MAIL

Hvad koster det?

Digital kommunikation

Min timepris er 950 kr. + moms – og jeg giver altid gerne et bindende tilbud, så du ved, hvor mange timer jeg afsætter til din opgave.

Gør som mere end 1.078 andre – meld dig til mit nyhedsbrev!

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pssst: Når du tilmelder dig, sender jeg dig e-bogen 10 skridt til (endnu mere) succes med din virksomhed!