PROFILTEKSTER

Gør indtryk med dit udtryk

Professionel distance eller personligt nærvær? De ord og sætninger, du beskriver din organisation med, giver dine kunder, samarbejdspartnere og potentielle medarbejdere forventninger – skaber du de rette forventninger bliver samarbejdet til gensidig glæde – mens de forkerte forventninger giver en stribe af skuffelser.

Følg mig på de sociale medier

Profiltekster

Skab indtryk med dit udtryk

Din virksomheds kommunikation give dine modtagere en fornemmelse af, hvordan du er som samarbejdspartner. Er du professionel og distanceret med et køligt fokus på opgaven og KPI’er? Eller er du nærværende, personlig og fleksibel?

Din virksomheds kommunikation er ofte det første, dine kunder møder. På din hjemmeside, i profilmateriale, en annonce eller en brochure udleveret på en messe. Sørg for, at din kommunikation giver et passende billede af din virksomheds værdier, samarbejdsformer og kvalitetskrav – så er du nemlig godt på vej til at skabe gode relationer.

Gode profiltekster skal balancere mellem din virksomheds behov for at afgive informationer og viden til (potentielle) kunder, dine kunders interesser og behov for information samt den viden, du har om dine kunders beslutningsprocesser.

Tilfredse kunder har et godt indblik i, hvad de køber, hvordan det leveres og den forskel, det vil gøre for dem.

Jeg kan hjælpe med:

  • Webtekster
  • Profilbrochurer
  • Årsrapporter
  • Standardbreve
  • Og meget mere

Profiltekster giver dig:

  • En god præsentation af din virksomhed.
  • Et ensartet og professionelt udtryk.
  • En god forventningsafstemning med dine kunder.
Conceptual hand writing showing What Do People Think About You Question. Concept meaning Opinion of others Considerations Empty red bubble paper on the table with pc keyboard

PROFILTEKSTER

Få mere at vide om profiltekster

Ring til mig på telefon 2860 1877 eller send en mail til lene@gelbkommunikation.dk med dine kontaktoplysninger og hør mere om dine muligheder med profiltekster.

SEND EN MAIL

Hvad koster det?

Min timepris er 950 kr. + moms. Jeg giver gerne et bindende tilbud, så du ved, hvor mange timer jeg afsætter til din opgave.

Gør som mere end 1.078 andre – meld dig til mit nyhedsbrev!

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pssst: Når du tilmelder dig, sender jeg dig e-bogen 10 skridt til (endnu mere) succes med din virksomhed!