PROFESSIONELLE TEKSTER

Effektiv Kommunikation

Din virksomheds kommunikation er i mange tilfælde det første, dine kunder, samarbejdspartnere og leverandører møder – på jeres website, i salgsmaterialer eller på de sociale medier. Sørg for, at mødet bliver  professionelt og værdiskabende.

PROFESSIONELLE TEKSTER

Skarpe, effektive og nærværende

Når du vælger en professionel tekstforfatter, får du formidlet dine iskolde fakta med passion og hjertevarme – altid leveret til tiden.

Børn, bogholdere eller boligejere?

Uanset hvem du ser som din primære målgruppe, så er det din fornemmeste opgave at sørge for, at dine tekster og budskabet taler til både deres hjerter og hjerner.

Når du vælger at samarbejde med en professionel tekstforfatter, tilsætter du hurtigt og effektivt mange års erfaring i at finde de rette ord, vinkler og virkemidler til din egen viden og indsigt i dine produkter, markeder og kunder.

Hvem gider at læse i dag?
Alle og ingen er det korte svar.

Overordnet set fortærer vi alle sammen langt flere ord end tidligere – men vi tygger væsentligt mindre på dem. Hvilket er endnu en god grund til at vælge en professionel tekstforfatter. Kedsomhed dræber kontakten til din læsere med lynets hastighed.

Derfor skal dine tekster være:

  • Inspirerende og informerende
  • Fængende og forførende
  • Korte og konkrete
  • Skræddersyede og strategiske

Pressemeddelelser, salgsbreve eller webtekster?
En professionel tekst skal formidle dit budskab, opbygge dit brand, pirre dine modtagerne og passe til mediet.

Den tekst, som sælger i dit nyhedsbrev med loyale læsere, fungerer ikke som en pressemeddelelse, og en pressemeddelelse kan ikke erstatte et salgsbrev.

Faktum er, at jo mere distancerede vi er blevet i vores relationer med e-mails, sociale medier og digitale møder som den primære kontaktform, jo vigtigere er det, at vi optræder professionelt og nærværende i vores tekster.

Jeg leverer tekster til næsten alle formål. Dog ikke lejlighedssange, haikudigte og højtråbende skåltaler.

Det siger kunderne

Samarbejdet fungerer fuldstændig upåklageligt. For mig er det vigtigt at have samarbejdspartnere, som kan arbejde selvstændigt og ikke har brug for at blive ”holdt i hånden” for at få opgaverne løst. De gange, jeg har kontaktet GELB Kommunikation for at få løst andre opgaver eller sparring på ideer, har jeg fået hurtig og professionel hjælp, og resten af tiden bliver opgaven løst, uden jeg skal bekymre mig.

Anders Grønborg, koncerndirektør, LaserTryk A/S

Jeg forventer et højt fagligt niveau af mine samarbejdspartnere, og det lever GELB Kommunikation op til. Jeg har brug for en samarbejdspartner, som både kan levere kreativitet, strategisk sparring, tekster og ikke mindst overholde en deadline, og det kan GELB Kommunikation.

Malene Vitus, branding- og kommunikationskonsulent, ITD – Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Samarbejdet er super godt og gensidigt, hvor vi bidrager med hver vores kompetencer. Det giver et meget konstruktivt og smidigt samarbejde – og det giver os også nogle rigtig gode resultater.

Dorthe Lousen, Associate, Management & Patient Communication, Biogen (Danmark)

En professionel tekstforfatter giver dig:

Et professionelt udtryk
Betyder det noget, om kommaer er rigtigt placeret, og ordene stavet korrekt? Ja, hvis du vil fremstå professionel, tillidsvækkende og troværdig.

Strategisk opbakning
Få tekster som på én og samme tid understøtter din organisations kortsigtede og langsigtede mål. Skab salg, synlighed og strategisk branding med hver eneste tekst.

Tid til andre opgaver
Hvor mange timer, tanker og overspringshandlinger skal du igennem, inden du har en ny tekst til din virksomheds hjemmeside? Spar timerne og giv arbejdet til en, der elsker det.

Bedre relationer
Den bedste leverandør er den, der er bedst til at afstemme forventningerne – sørg for at din kommunikation giver dine kunder de rette forventninger – så får du nemlig glade kunder og glade kunder er en god forretning.

Om GELB Kommunikation

God kommunikation er kreativ, energisk og glædesstrålende som en gul forårssol. Og den er struktureret, solid og ordentlig som tysk kvalitet. Det er derfor, jeg kalder mit bureau GELB Kommunikation. Det er mit hjertebarn, min legeplads og min drøm.

Læs mere

Ring mig gerne op!

Ring mig gerne op forside

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.