WORKSHOPS

Kom i gang med bæredygtig business

Udvikl din organisation og forretning samtidig med, at I fastholder fokus på jeres kerneforretning – jeg har udviklet en tilgængelig metode, som nemt får jer i gang med en grønnere og mere bæredygtig udvikling i tråd med FNs 17 verdensmål, uden I skal gå på kompromis med jeres ambitioner eller omsætning.

Følg mig på de sociale medier

WORKSHOP

Kom i gang med en bæredygtig udvikling

Det ER muligt at kombinere din organisations strategiske mål med en omstilling til en grønnere og mere bæredygtig profil. Find ud af, hvordan I kan være med til at gøre verden til et bedre sted, samtidig med at I fortsat kan fokusere på det, I er bedst til.

Der er et stort potentiale i at udvikle organisationer og virksomheder i en mere bæredygtig retning. Mange af de helt store organisationer er allerede godt i gang. Til de mange mellemstore og mindre virksomheder har jeg udviklet en lettilgængelig og lavpraktisk metode, som hjælper jer hurtigt i gang samtidig med at der skabes resultater på både kort og lang sigt.

Implementering af FNs 17 Verdensmål handler ikke kun om at sætte et nyt logo på hjemmesiden – det handler også om at udvikle den tankegang og de vaner, som findes på alle niveauer af organisationen. Derfor er det vigtigt at arbejde med forandringsledelse/ organisationsudvikling i et eller andet omfang.

Jeg kan hjælpe jer med at udbrede viden om FNs 17 Verdensmål til ledere og medarbejdere, give en forståelse for relevans, facilitere idéudvikling og motiver til forandringer i hverdagen. Til gengæld arbejder jeg aldrig med direkte ledelse eller træffer strategiske beslutninger på jeres vegne, hvilket sikrer, at kontrollen med processen altid bliver i jeres organisation.

På workshoppen kan du glæde dig til at:

  • Få indblik i FNs 17 Verdensmål.
  • Få en metode til at operationalisere de store mål med den praktiske hverdag.
  • Finde synergieffekter, som er med til at booste effekten.
  • Få en umiddelbar prioritering af de mulige indsatser – så I ved, hvor I med fordel kan begynde det praktiske arbejde.
Happy child playing with toy jetpack. Kid pilot ready to fly. Success, innovation and leader concept

WORKSHOPS

Book din workshop nu

Send en mail til lene@gelbkommunikation.dk med dit ønske til dato, antal deltagere og dine kontaktoplysninger, så lægger vi en plan for, hvordan I kommer i gang med storytelling

SEND EN MAIL

Hvad koster det?

Skræddersyet workshop

En hel arbejdsdag med op til 16 deltagere – jeg kommer med programmet, materialer og det hele er tilpasset jeres ønsker.

Skræddersyet workshop
En hel arbejdsdag med op til 16 deltagere – jeg kommer med programmet, materialer og det hele er tilpasset jeres ønsker.

19.900 kr. ex moms

Standard workshop
Få en gennemprøvet og målrettet workshop for op til 16 kolleger – jeg kommer med programmet og materialer.

19.900 kr. ex moms

Standard workshop – ½ dag
Få en gennemprøvet og målrettet workshop for op til 16 kolleger – jeg kommer med programmet og materialer.

9.900 kr. ex moms

Kickstart workshop – ¼ dag
Få et kort oplæg og korte øvelser til at kickstarte en udviklingsdag i afdelingen eller book en perlerække til at fastholde jeres fokus.

7.500 kr. ex moms

Heldagskurser afholdes typisk fra kl. 8.30 – 15.
Der er indlagt korte pauser undervejs

Om GELB Kommunikation

God kommunikation er kreativ, energisk og glædesstrålende som en gul forårssol. Og den er struktureret, solid og ordentlig som tysk kvalitet. Det er derfor, jeg kalder mit bureau GELB Kommunikation. Det er mit hjertebarn, min legeplads og min drøm.

Læs mere

Ring mig gerne op!

Ring mig gerne op forside

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.