WORKSHOPS

Få hundredvis af ideer

Brug én dag på at få ideer nok til opdateringer til sociale medier, nyhedsbreve, blogindlæg og hvad du ellers har af udgivelser og aktiviteter. Én effektiv, sjov og inspirerende dag sammen med dine kolleger og spar dig selv for hundredevis af frustrationer.

Følg mig på de sociale medier

WORKSHOP

Få alle de ideer du skal bruge – og flere til!

Er du træt af at vride din hjerne igen og igen i jagten på nye ideer til nyhedsbreve, opdateringer til sociale medier eller blogindlæg? Få alle de ideer, du skal bruge her og nu – og teknikker til altid at kunne få flere.

Content marketing er hot. Fordi det virker. Men der er også mange, som brænder sig – for hvad skal du skrive dag efter dag efter dag efter dag … Du forstår godt princippet, ik’? Ellers gør du det, inden du har styret din virksomheds sociale medier i et årstid.

Content marketing bliver ofte en ørkenvandring for en ensom marketingmedarbejder, som bare gerne vil publicere spændende indhold som aftalt med chefen. Men det kan også være sjovt, inspirerende og motiverende for følgerne.

Få et blik ind i de samme værktøjer som redaktører over hele verden bruger, når de også dag efter dag efter dag skal fylde en avis, et magasin, en sendeflade eller et website med interessant og fængende indhold.   

På workshoppen kan du glæde dig til at:

  • Afprøve forskellige metoder til at udvikle ideer
  • Få en metode til at kombinere dine ideer med din virksomheds strategi og vision
  • Få en metode til at udvælge og prioritere de ideer, du vil arbejde videre med
  • Metode til at operationalisere ideerne
  • Materiale lige til at arbejde videre med
Happy child playing with toy jetpack. Kid pilot ready to fly. Success, innovation and leader concept

WORKSHOPS

Book din workshop nu

Send en mail til lene@gelbkommunikation.dk med dit ønske til dato, antal deltagere og dine kontaktoplysninger, så lægger vi en plan for, hvordan I kommer i gang med storytelling

SEND EN MAIL

Hvad koster det?

Skræddersyet workshop

En hel arbejdsdag med op til 16 deltagere – jeg kommer med programmet, materialer og det hele er tilpasset jeres ønsker.

Skræddersyet workshop
En hel arbejdsdag med op til 16 deltagere – jeg kommer med programmet, materialer og det hele er tilpasset jeres ønsker.

19.900 kr. ex moms

Standard workshop
Få en gennemprøvet og målrettet workshop for op til 16 kolleger – jeg kommer med programmet og materialer.

15.000 kr. ex moms

Standard workshop – ½ dag
Få en gennemprøvet og målrettet workshop for op til 16 kolleger – jeg kommer med programmet og materialer.

9.900 kr. ex moms

Kickstart workshop – ¼ dag
Få et kort oplæg og korte øvelser til at kickstarte en udviklingsdag i afdelingen eller book en perlerække til at fastholde jeres fokus.

7.500 kr. ex moms

Heldagskurser afholdes typisk fra kl. 8.30 – 15.
Der er indlagt korte pauser undervejs

Om GELB Kommunikation

God kommunikation er kreativ, energisk og glædesstrålende som en gul forårssol. Og den er struktureret, solid og ordentlig som tysk kvalitet. Det er derfor, jeg kalder mit bureau GELB Kommunikation. Det er mit hjertebarn, min legeplads og min drøm.

Læs mere

Ring mig gerne op!

Ring mig gerne op forside

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.