WORKSHOPS

Gør dine tekster levende med storytelling

Få ny viden og arbejd fokuseret med nye teknikker og metoder på dine kommunikationsopgaver. Det hele drejer sig om din virksomhed og de kommunikationsopgaver, som du og dine kolleger løser.

Følg mig på de sociale medier

STRATEGI

Strategisk kommunikation giver dine ambitioner vinger

Strategisk kommunikation handler om at lægge vejen til din succes. Sørg for at møde dine kunder, der hvor de gerne vil møde dig, fortæl dem det, de har brug for at høre, og lever det, de drømmer om.

Der er meget, meget langt mellem de kunder, som foretrækker at blive kontaktet af ivrige sælgere. Til gengæld er der flere og flere kunder, som researcher på muligheder, produkter og løsninger, hvorefter de kontakter mulige leverandører.

Og det skal du være glad for, for det betyder, at dine sælgere kan koncentrere sig om de kunder, som har en reel interesse.

Men det betyder også, at du skal overveje, hvor dine potentielle kunder søger viden, finder inspiration og samler erfaringer, inden de kontakter dig. Og er du sikker på, at kunderne finder dig i løbet af deres research? Ellers er du slet ikke med i deres overvejelser.

Jeg har specialiseret mig i at designe kommunikationsprocesser, som understøtter den rejse, dine kunder skal på inden de er klar til at træffe en købsbeslutning.

En strategi giver dig:

  • Indblik i dine kunders “rejse” fra idé eller problem til køb.
  • Mulighed for at arbejde med en generel tilstedeværelse og perioder med kampagner.
  • Overblik over de enkelte kommunikationselementers funktion i helheden.
  • Mulighed for at tilpasse kommunikationsflow til særlige situationer eller målgrupper.
ambitions imagination psychology big idea black pawn and golden long shandow – 3d rendering

STRATEGI

Få lagt din strategi nu

Send en mail til lene@gelbkommunikation.dk, så lægger vi sammen en strategi som modsvarer dine ambitioner.

SEND EN MAIL

Hvad koster det?

Min timepris er 950 kr. + moms. Jeg giver gerne et bindende tilbud, så du ved, hvor mange timer jeg afsætter til din opgave.

Om GELB Kommunikation

God kommunikation er kreativ, energisk og glædesstrålende som en gul forårssol. Og den er struktureret, solid og ordentlig som tysk kvalitet. Det er derfor, jeg kalder mit bureau GELB Kommunikation. Det er mit hjertebarn, min legeplads og min drøm.

Læs mere

Ring mig gerne op!

Ring mig gerne op forside

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.