MARKEDSANALYSE

Få indblik i mulighederne

Find ud af, hvordan du med fordel kan positionere din virksomhed i forhold til dine konkurrenter og kunder. Indblik i din situation, dine konkurrenter og dine kunder giver fokus på muligheder, kvaliteter og styrker.

Følg mig på de sociale medier

MARKEDSANALYSE

Kend dit marked, konkurrenter og kunder

En markedsanalyse giver dig indblik og overblik over det marked, du opererer i.

Hvem er dine nærmeste konkurrenter? Og hvem er de farligste? Og er der mulighed for at gøre dine ydelser attraktive over for nye kunder?

En markedsanalyse kan laves i mange forskellige udformninger, og jeg anbefaler altid, at man overvejer sit ambitionsniveau, inden man går i gang. Er der trends, organisationer eller kundegrupper, så du er særligt interesseret i at følge, så fokuser på dem i første omgang. Viden om markedet kan altid udbygges, men det er langt bedre at have lidt viden end ingen viden, når du lægger dine strategi og træffer valg om din organisations udvikling.

Ofte kan mavefornemmelser være både overbevisende, forførende og misvisende. Systematiske analyser afslører ofte både styrker, muligheder og kvaliteter, som bliver overset i hverdagen, hvor mange af os er bedre til at fokusere på fejl, mangler og udfordringer, som ikke hjælper din organisation videre.

En analyse giver dig:

  • Overblik over dine og dine konkurrenters kommunikative virkemidler.
  • Indblik i dine kunders præferencer.
  • Indsigt i overordnede trends i samfundet – og indsigt i, hvad de kan betyde for din organisation.
ambitions imagination psychology big idea black pawn and golden long shandow – 3d rendering

MARKEDSANALYSE

Få overblik over dit marked nu

Send en mail til lene@gelbkommunikation.dk, så aftaler vi rammerne for din markedsanalyse.

SEND EN MAIL

Hvad koster det?

Min timepris er 950 kr. + moms. Jeg giver gerne et bindende tilbud, så du ved, hvor mange timer jeg afsætter til din opgave.

Om GELB Kommunikation

God kommunikation er kreativ, energisk og glædesstrålende som en gul forårssol. Og den er struktureret, solid og ordentlig som tysk kvalitet. Det er derfor, jeg kalder mit bureau GELB Kommunikation. Det er mit hjertebarn, min legeplads og min drøm.

Læs mere

Ring mig gerne op!

Ring mig gerne op forside

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.