FOREDRAG MED PERSPEKTIV, VIDEN OG INSPIRATION

Få overblik og indblik

Få motivation, inspiration og øjnene op for mulighederne. Du og din organisation kan bidrage til en bedre verden. En verden med gladere kunder, gladere medarbejdere og mere bæredygtighed. Lad mig fortælle hvordan …

Passion giver inspiration
Når du booker mig til et foredrag, så lover jeg at komme med personligt engagement, begejstring og den nyeste viden. Som en rigtig nørd, så elsker jeg at tale om mit fag, og jeg kan blive ved i timevis. Og jeg lover at gøre det underholdende, vedkommende og relevant, så du og dine kolleger både får ny viden og en god oplevelse.

Skræddersyet eller plug’n’play ?
Foredrag kan skræddersyes eller leveres som en færdig pakke, alt efter hvad der passer til din organisation og situation. Skal I i gang med en forandringsproces eller blot have lidt ny energi til hverdagen? Skal foredraget være en god begyndelse eller en god afslutning på en lang dag med faglig udvikling? Eller måske en energizer til fagligt netværk?

Fortæl mig om dine planer, så giver jeg dig indblik i dine muligheder.

Det siger kunderne

Samarbejdet fungerer fuldstændig upåklageligt. For mig er det vigtigt at have samarbejdspartnere, som kan arbejde selvstændigt og ikke har brug for at blive ”holdt i hånden” for at få opgaverne løst. De gange, jeg har kontaktet GELB Kommunikation for at få løst andre opgaver eller sparring på ideer, har jeg fået hurtig og professionel hjælp, og resten af tiden bliver opgaven løst, uden jeg skal bekymre mig.

Anders Grønborg, koncerndirektør, LaserTryk A/S

Jeg forventer et højt fagligt niveau af mine samarbejdspartnere, og det lever GELB Kommunikation op til. Jeg har brug for en samarbejdspartner, som både kan levere kreativitet, strategisk sparring, tekster og ikke mindst overholde en deadline, og det kan GELB Kommunikation.

Malene Vitus, branding- og kommunikationskonsulent, ITD – Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Samarbejdet er super godt og gensidigt, hvor vi bidrager med hver vores kompetencer. Det giver et meget konstruktivt og smidigt samarbejde – og det giver os også nogle rigtig gode resultater.

Dorthe Lousen, Associate, Management & Patient Communication, Biogen (Danmark)

Foredrag giver dig:

Ny viden
Fortalt levende og lettilgængeligt, så du og de øvrige deltagere ikke behøver at læse alle tykke bøger for at få ny faglig viden.

Målrettede budskaber
Faglige budskaber og pointer, som underbygges med både teoretisk og praktiske perspektiver.

Tilrettelagt inspiration
Jeg kan tilpasse indholdet i mine foredrag, så det understøtter og perspektivere den situation, som deltagerne er i.

Fælles oplevelser
Og fælles oplevelser giver både noget at tale om og sammenhold i organisationer og teams.

Om GELB Kommunikation

God kommunikation er kreativ, energisk og glædesstrålende som en gul forårssol. Og den er struktureret, solid og ordentlig som tysk kvalitet. Det er derfor, jeg kalder mit bureau GELB Kommunikation. Det er mit hjertebarn, min legeplads og min drøm.

Læs mere

Ring mig gerne op!

Ring mig gerne op forside

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.