Effektivisering af kommunikation

Få mere effekt af din virksomhedskommunikation og markedsføring.

På en effektiv 4 timers workshop får du struktureret al den viden, du har om dine modtagere, beslutningsprocesser og kommunikationsmuligheder, så du og dine kolleger efterfølgende kan arbejde mere målrettet og effektivt med din virksomheds kommunikation og markedsføring.

Boost kommunikationen på bare 4 timer

  1. Få en grundlæggende forståelse for det fundament, der skal til, for at kommunikation virker.
  2. Gennemgang af din virksomheds kommunikationsstrategiske fundament – hvad kan og vil I opnå med indsatsen?
  3. Hvilke budskaber er vigtigst i forhold til virksomhedens mål?
  4. Konkrete muligheder for optimering og effektivisering af kommunikationen.

Efter workshoppen vil I opleve at have konkrete værktøjer, I kan arbejde videre med enten selv, sammen med GELB Kommunikation eller jeres sædvanlige samarbejdspartner.

Pris: 8.700 kr. ex. moms

Det får du:

På 4 timer gennemgår vi din virksomheds behov for kommunikation og finder frem til dér, hvor du kan forvente den største effekt:

Hvor: Kan afholdes i din virksomhed eller i eksterne mødefaciliteter efter eget valg.
Hvem: Inviter de vigtigste interessenter med – det kan være ledergruppen, din virksomheds meningsdannere eller nøglemedarbejdere. Arrangementet er designet til 4-8 deltagere, men der er mulighed for, at vi kan tilpasse det til jeres behov.
Hvornår: Efter aftale.
Hvad: Workshoppen tager udgangspunkt i virksomhedens strategi og kan således bruges både i forbindelse med intern og ekstern kommunikation.

GELB Kommunikation faciliterer workshoppen trin for trin.

Udgangspunktet er din virksomhed og de strategiske mål, I har defineret. Værktøjerne trækker på forskning inden for blandt andet kommunikation, markedsføring, psykologi, neuromarketing, hjerneforskning, nudging og adfærdsdesign.

Når du samarbejder med GELB Kommunikation, har du mulighed for at få skræddersyet indholdet, så det passer perfekt til jer.

Bare spørg, så finder vi en pris til jer.