Kommunikationsdesign viser vejen

Få større effekt med mindre arbejde

Kommunikationsdesign og -strategi handler om at fokusere din indsats på dét, som har den største effekt i forhold til dine mål og ambitioner.

Frihed til at fokusere på dét vigtigste
Mulighederne for kommunikation og markedsføring er overvældende for de fleste organisationer og kommunikationsmedarbejdere. Kommunikationsstrategi og -design handler om at træffe valg, som dels gør kommunikationen mere effektiv, og dels sikrer en kontinuerlig indsats som understøtter din organisations mål.

Fra brugerrejser og beslutningsprocesser til konkrete planer
Gennem et indledende arbejde med kortlægning af dine kunders beslutningsprocesser og deres mentale “rejse” fra et ønske eller behov til et afsluttet køb, finder vi frem til de medier, budskaber og tidspunkter, hvor du med fordel kan fokusere din markedsføring.

Jeg har udviklet en model, som skaber en åbenlys forbindelse mellem de overordnede strategiske mål og de enkelte daglige markedsføringsindsatser. Det gør det nemt for både bestyrelser og marketingkoordinatorer at gennemskue formålet med den daglige indsats, så det bliver nemt at navigere og optimere din organisations kommunikation.

Det siger kunderne

Samarbejdet fungerer fuldstændig upåklageligt. For mig er det vigtigt at have samarbejdspartnere, som kan arbejde selvstændigt og ikke har brug for at blive ”holdt i hånden” for at få opgaverne løst. De gange, jeg har kontaktet GELB Kommunikation for at få løst andre opgaver eller sparring på ideer, har jeg fået hurtig og professionel hjælp, og resten af tiden bliver opgaven løst, uden jeg skal bekymre mig.

Anders Grønborg, koncerndirektør, LaserTryk A/S

Jeg forventer et højt fagligt niveau af mine samarbejdspartnere, og det lever GELB Kommunikation op til. Jeg har brug for en samarbejdspartner, som både kan levere kreativitet, strategisk sparring, tekster og ikke mindst overholde en deadline, og det kan GELB Kommunikation.

Malene Vitus, branding- og kommunikationskonsulent, ITD – Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Samarbejdet er super godt og gensidigt, hvor vi bidrager med hver vores kompetencer. Det giver et meget konstruktivt og smidigt samarbejde – og det giver os også nogle rigtig gode resultater.

Dorthe Lousen, Associate, Management & Patient Communication, Biogen (Danmark)

En kommunikationsstrategi giver dig:

Tydeligt mål med daglige opgaver
En tydelig sammenhæng mellem de daglige markedsføringsopgaver og de overordnede strategiske mål gør det nemt at optimere den daglige indsats og prioritere ressourcer.

Definerede mål og strategisk kommunikation
Tydelige organisatoriske mål understøttes effektivt af strategisk kommunikation og giver en målbar effekt. En klar strategi gør eksekveringen nemmere.

En konkret plan
Et årshjul med overblik over alle planlagte aktiviteter gør det nemt at følge og justere indsatsen så leveringskapacitet og markedsføringsaktivieter følges ad.

Sparring og perspektiv
Overblik over aktiviteter og en tydelig sammenhæng mellem de enkelte elementer og organisationens mål gør det nemt at inddrage organisationens ressourcer i udførelsen.

Om GELB Kommunikation

God kommunikation er kreativ, energisk og glædesstrålende som en gul forårssol. Og den er struktureret, solid og ordentlig som tysk kvalitet. Det er derfor, jeg kalder mit bureau GELB Kommunikation. Det er mit hjertebarn, min legeplads og min drøm.

Læs mere

Ring mig gerne op!

Ring mig gerne op forside

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.