Hvad siger andre om os?

Det er en fryd og evig kilde til arbejdsglæde at have skønne kunder. Kunderne i GELB kommunikation er i absolut verdensklasse, når det gælder mod, samarbejdsvilje og humor. For at være helt sikker på at fornøjelsen ikke kun var på vores side, har vi spurgt et par af dem om, hvad de mener om samarbejdet og løsningerne.

De er heldigvis så glade, at det er ligefør vi rødmer, når vi læser deres udtalelser – du kan også læse med her:

Øger rækkevidden

Vi var interesseret i en samarbejdspartner, som dels havde kompetencerne til at drive og udvikle vores Linked In profil og dels havde den strategiske forståelse for både Linked In og LaserTryk.dk’s brand, så vi kan markedsføre os strategisk på platformen. De kompetencer har GELB Kommunikation, og det var derfor, vi indledte samarbejdet.

Jeg er meget tilfreds med GELB Kommunikations arbejde. Hver måned får vi en oversigt over aktiviteterne, så vi kan se, at profilen bliver vedligeholdt som aftalt. Og endnu vigtigere: Vi kan se, at vi stødt øger antallet af følgere og udvider vores rækkevidde. Vi har samarbejdet i mere end et år og ikke en eneste gang, har der været behov for, at jeg blandede mig i GELB Kommunikations arbejde. Det betyder, at jeg har frihed til at bruge min energi på andre opgaver hos LaserTryk.dk.

Samarbejdet fungerer fuldstændig upåklageligt. For mig er det vigtigt at have samarbejdspartnere, som kan arbejde selvstændigt og ikke har brug for at blive ”holdt i hånden” for at få opgaverne løst. De gange jeg har kontaktet GELB Kommunikation for at få løst andre opgaver eller sparring på ideer, har jeg fået hurtig og professionel hjælp, og resten af tiden bliver opgaven løst, uden jeg skal bekymre mig om noget.

Udover at vi har fået flere følgere og en større rækkevidde på Linked In, kan vi også se, at vi får flere besøgende på vores website fra Linked In, ligesom som vi har fået flere tilmeldinger til vores nyhedsbreve. Begge dele er noget, vi ved, der giver øget omsætning på trykkeriet.

– Anders Grønborg, koncerndirektør, LaserTryk.dk

Højt kreativt niveau

Jeg forventer et højt fagligt niveau af mine samarbejdspartnere, og det kan GELB Kommunikation levere. Jeg har brug for en samarbejdspartner, som både kan levere kreativitet, strategisk sparring, tekster og ikke mindst overholde en deadline, og det har GELB Kommunikation leveret. Jeg har fået lavet nyt materiale til vores kampagne, Lastbilkaravanen. Materialet er blevet moderne, strategisk og ”likable”, så både børn, forældre og undervisere er glade for at arbejde med det, og det er vigtigt for, at det kan få en effekt.

Hvis jeg skal fremhæve en ting, så vil det være det kreative niveau. Som brancheorganisation for vejgodstransport i Danmark, har vi nogle helt konkrete budskaber, som vi gerne vil formidle til børn og deres forældre. De budskaber har GELB Kommunikation givet en dramaturgi og relevans, som er nærværende og underholdende for målgruppen, og det er vigtigt for at få budskaberne spredt i denne verden, hvor der er så mange, som sloges om opmærksomheden.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med GELB Kommunikation. Undervejs i processen har vi haft behov for at justere nogle af vores budskaber, ligesom der opstod behov for supplerende materiale, og det hele er blevet modtaget med samme begejstring og entusiasme, som da samarbejdet begyndte. Jeg har oplevet GELB Kommunikation som både fleksibel, kvalitetsbevidst og resultatorienteret.

– Malene Vitus, branding- og kommunikationskonsulent, ITD – Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

Supergodt samarbejde

Jeg har brug for en samarbejdspartner, som er i stand til at kommunikere komplicerede budskaber, og samtidig arbejder inden for de strenge etiske principper, vi som bioteknologisk virksomhed har defineret. GELB Kommunikation leverer altid professionel hjælp og overholder altid vores tidsplan. GELB Kommunikation er god til at sætte sig ind i præcis vores problemstillinger, have forståelse for vores etiske regler, og hele tiden give den sparring, som betyder, at vi udvikler os i samarbejdet.

Samarbejdet er super godt og gensidigt, hvor vi bidrager med hver vores kompetencer. Det giver et meget konstruktivt og smidigt samarbejde – og det giver os også nogle rigtig gode resultater.

– Dorthe Lousen, Associate, Management & Patient Communication, Biogen Denmark A/S