Skarp, spontan og struktureret

Strategisk og værdiskabende kommunikation bliver sjældent skabt i støvede og indelukkede mødelokaler. De bedste kommunikationsløsninger skabes i et samspil mellem sjov og struktur. GELB Kommunikation bygger på tung teori, lang erfaring og solide samarbejdspartnere – men mest af alt på dybfølt kærlighed til faget, løsningerne og kunderne. Bag GELB Kommunikation står Lene Jæger Klausen.

Lene Jæger Klausen

Lene har blandt andet erfaring fra stillinger som konceptudvikler, tekstforfatter, journalist og redaktør på HELSE. Hun har arbejdet professionelt med kommunikation og markedsføring siden 2003.

Evnen til at se helheden i forskellige kommunikations- og markedsføringsaktiviteter, at holde øjet på bolden og skabe resultater har været nogle af de egenskaber, som samarbejdspartnere gennem tiden har lagt mest vægt på.

Hos GELB Kommunikation er den tekstbårne kommunikation omdrejningspunktet, men det er umuligt at splitte kommunikation op i enkelte dele – formålet, målgruppen, situationen, medierne og budskabet skal tages i betragtning.

GELB Kommunikation arbejder bredt med kommunikation og virksomheders udtryk. Vores kernekompetencer knytter sig til den sproglige kommunikation og tekster, men vi ser os selv som en netværksorganisation og kan finde de rette samarbejdspartnere til jer, uanset om I har brug for smukke fotos, ny grafisk identitet, tekniske kompetencer til opbygning af websites eller et helt fjerde behov.

GELB Kommunikations kompetencer, overblik og netværk giver jer den optimale kommunikation.

Tal med os allerede i dag og hør, hvad vi kan gøre for jer.

Hvorfor GELB?

Navnet er dannet ud fra de værdier, som GELB Kommunikation bygger på. På den ene side har vi den gule farve, som symboliserer glæde, kreativitet og dynamik, på den anden side har vi det tyske islæt, som bidrager med struktur, kvalitet og pålidelighed – og det er præcis det, I kan forvente af et samarbejde med GELB Kommunikation.